Vereniging van Oud-Parlementariërs
Besloten ledengedeelte
Nog geen lid van de VOP?
Klik dan hier om u aan te melden.

Bent u al lid van de VOP.
Ga dan naar het besloten ledengedeelte. U dient zich daar wel eerst te registreren alvorens toegang te krijgen.


Bent u al geregistreerd dan kunt u met de door u opgegeven gebruikersnaam en paswoord hier inloggen

.

Iedereen die lid is van Tweede Kamer, Eerste Kamer of Europees Parlement of die het ooit geweest is, is welkom op de eerste Parlementaire Borrel, georganiseerd door de Vereniging van Oud-Parlementariërs. 

Tijd en plaats: Nieuwspoort, tussen 17.00 en 18.30 uur op 6 april aanstaande 

Spreker:  Tijdens de borrel zal Klaas de Vries zijn visie geven op de actuele politieke situatie. Als oud-minister, oud-lid van de Tweede Kamer, oud-lid van de Eerste Kamer, maar bovenal informateur bij twee kabinetsformaties. 

De borrel wordt aangeboden door de Vereniging van Oud-Parlementariërs (VOP), de hapjes en drankjes zijn dus voor onze rekening. De Parlementaire Borrel is bedoeld als ontmoeting tussen de zojuist verkozen Tweede Kamerleden, degenen die net afscheid hebben genomen van de Tweede Kamer, de leden van de VOP en iedereen die nu of in het verleden in de Tweede Kamer, de Eerste Kamer of het Europees Parlement zit of heeft gezeten.

Om een idee te hebben wie er komt, stellen we het op prijs als u een bericht doorgeeft aan onze ambtelijk secretaris, Reinder van der Heide: r.vdheide@tweedekamer.nl

NB Voor wie na afloop van de borrel wil blijven: er kan gedineerd worden. 

Voor het driegangenmenu en het wijnarrangement wordt € 55,- gerekend.  Zonder wijnarrangement betaalt u € 37,50. Om aan de maaltijd mee te kunnen doen, moet u het van toepassing zijnde bedrag uiterlijk op 2 april aanstaande hebben gestort op betaalrekening NL34 INGB 0000 2530 63 ten name van de Vereniging van Oud- Parlementariërs. 

Als u dieetwensen hebt, neem dan even contact op via r.vdheide@tweedekamer.nl

Tenslotte:

– Tijdens de borrel zijn vertegenwoordigers aanwezig van organisaties die oud-parlementariërs naar een nieuwe functie begeleiden.

– Door de privacywetgeving beschikken we niet over de gegevens van heel veel oud-parlementariërs die geen VOP-lid zijn. Geef daarom dit bericht door aan oud-collega’s.

– Wie  geen lid is van de VOP maar wel recht heeft lid te worden, is ook van harte welkom. Als u lid wilt worden van de vereniging, ga dan naar onze website www.vopnestor.nl, druk op ‘Lid worden?’, vul het webformulier in en druk op ‘Versturen’. 

– De borrel is in pricipe alleen bedoeld voor zittende parlementsleden en oud-parlementariërs. Hoe dan ook, de “Spelregels van Nieuwspoort” zijn van toepassing.

–  Wilt u meer weten over de vereniging, ga dan naar www.vopnestor.nl.

Download of bekijk de volledige tekst via Uitnodiging Parlementaire Borrel 6 april 2017. U kunt dan het deelnameformulier invullen en opsturen.